ÉRTE-m TE-tted Díj 2018 – FELHÍVÁS

2018 február 22

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány azzal a céllal hozta létre az ÉRTE-m TE-tetted Díjat, hogy lehetőséget biztosítson diákoknak, tanítványoknak arra, hogy mentor tanáraik, nevelőik felé viszonozhassák és kifejezhessék megbecsülésüket.

HA SZERETNÉD, HOGY ÁLTALAD MÁSOK IS MEGISMERJÉK ÉS ELISMERJÉK ŐT:

AKI ÉSZREVETT- művészeti, természettudományos és informatikai ismereteket átadó pedagógus, nevelőtanár, aki felfedezte és támogatta benned az alkotóképességet és a tudásvágyat és aki erre szabadidejéből is sokat áldozott; vagy

AKI MEGÉRTETT- iskolapszichológus, gyermekpszichológus, családgondozó, akivel bizalmas kapcsolatban, nehézségeiddel és problémáiddal mindig őszintén fordulhattál és aki humorával, kedvességével, nyitottságával segített leküzdeni a nehézségeidet; vagy

AKI MEGLÁTTA BENNEM- szakkörök, művészeti és tudományos diákcsoportok vezetője, aki türelmesen és jó szervezőkészséggel támogatott és felkészített a tanulmányi versenyekre, csapatmunkára, aki energiákat mozgatott meg benned céljaid elérése érdekében; vagy

AKI HITT BENNEM- mentor és nevelő tanárok akiknek lelkesítésére, irányítására, támogatására, határozottságára mindig bátran számíthattál.

Élj a lehetőséggel és jelöld Őt az ÉRTE-m TE-tted Díj 2018-ra!

Hogyan jelölhetsz:

Az ÉRTE-m TE-tted Díjra 2018. január 20-tól február 25-ig várjuk a jelöléseket  ezen az online felületen az alábbiak szerint:

A díjazottak személyére vonatkozóan általános és középiskolás korú jelölőktől várunk egyéni jelöléseket és diákcsoportok javaslatát. Határontúlról érkező pályázatokat is örömmel fogadunk.

Jelölni kizárólag az online felületen lehet február 25-ig.

A jelölések közül az Alapítvány Kuratóriuma mellett a zsűri tagjai – köztük a művészet, a tudományok és az oktatás területén kiemelkedő szakemberek - választják ki az 5 díjazottat, akik 2018. évben az ÉRTE-m TE-tted Díj anyagi – személyenként 100.000 Ft – és erkölcsi elismerésében részesülnek.

 

A zsűri a kivételes, különleges gondossággal és figyelmességgel összeállított egyedi, innovatív jelöléseket is díjazza:

Jelöld Te is azt a felnőtt segítőt, aki észrevett, aki megértett, aki meglátta Benned vagy aki hitt Benned!

További információ, pályázati űrlap és részletes kiírás: http://messzehangzo.hu/?p=9484